Villkor

KÖP

Vindö Biodlingsutrustning AB skickar ut en orderbekräftelse automatiskt efter att order lagts på hemsidan. Vindö Biodlingsutrustning AB har äganderätt av de beställda varorna tills att fullständig betalning har erlagst av kunden. Vid eventuella uppenbara felprissättningar förbehåller Vindö Biodlingsutrustning AB att ändra detta efter order lagts.

Priserna som anges på hemsidan är inklusive moms. Frakt tillkommer.

FRAKT

Leveranstiden på varor som ska fraktas är 5-10 arbetsdagar. Vid högsäsong kan leveranstiderna vara längre. Ändring i order kan göras fram tills att den skickas iväg från vårt lager.

Mindre ordrar skickar Vindö Biodlingsutrustning AB med PostNord. Fraktkostnaden baseras på orderns vikt. Vid större ordrar välj vi billigaste frakten och kan därför välja andra fraktbolag. Vid större ordrar, var god välj manuell betalning.

Eventuella extrakostnader för frakt, exempelvis ej uthämtat paket eller lagerhyra för pall debiteras kund i efterhand.

ÅNGERRÄTT

Du har enligt gällande lagstiftning rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Meddela då Vindö Biodlingsutrustning AB på info@vindobi.se

Du kan returnera produkten inom 14 dagar från leverans. Om produkten är förstörd eller använd, kommer ingen återbetalning ske. Vid retur betalar du för frakten för att skicka varan/varorna tillbaka till oss.

Återbetalning kommer ske till det konto, eller kort som du betalat till.

REKLAMATION

Är det fel på en vara har du rätt att reklamera den enligt gällande lagstiftning. Du kan endast reklamera för ursprungliga fel. Fel som har uppstått vid felaktig  hantering av en vara är inte skäl för reklamation. Du måste kunna påvisa att du köpt varan hos oss för att reklamation ska vara möjligt.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

VAD GÖR Vindö Biodlingsutrustning AB MED DIN INFORMATION?

När du köper något från vår butik samlar Vindö Biodlingsutrustning AB in personlig information som du ger oss, till exempel ditt namn, adress och e-postadress.

När du är inne i butiken får Vindö Biodlingsutrustning AB också automatiskt information om din dators IP-adress.

SAMTYCKE

När du ger oss personlig information för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, göra en beställning, hantera en leverans eller returnera ett köp, samtycker du till att vi samlar in information och använder den för detta syfte.

ÅTERKALLANDE AV SAMTYCKE

Om du ångrar dig och inte vill att Vindö Biodlingsutrustning AB samlar in information eller använder dina uppgifter, kan du när som helst kontakta oss via e-post: info@vindobi.se eller skicka brev till: Vindö Biodlingsutrustning AB, Djurhamn, 139 74, Vindö Landsväg 33, Sverige

OFFENTLIGGÖRANDE

Vi kan lämna ut din personliga information om lagen kräver det.

BETALNING

Om du väljer direktbetalning för att slutföra köpet kan tredje part komma att använda din kreditkortsinformation för detta ändamål. 

TREDJEPARTSTJÄNSTER

I allmänhet kommer tredjepartsleverantörer som vi använder endast samla in, använda och lämna ut din information i den utsträckning som krävs för att de ska kunna leverera sina tjänster till oss.

Vissa tredjepartsleverantörer, t.ex. de som arbetar med betalningar och betalningstransaktionen, har sina egna integritetspolicys för den information som vi måste lämna ut för att de ska kunna genomföra dina inköpsrelaterade transaktioner. För dessa leverantörer, rekommenderar vi att du läser deras integritetspolicys så att du förstår på vilket sätt dessa leverantörer hanterar din personliga information.

Tänk också på att vissa leverantörer kan ha sin verksamhet eller anläggningar i en annan jurisdiktion än antingen du eller oss. Det innebär att om du väljer att gå vidare med en transaktion som involverar en tredje part, kan din information omfattas av lagarna i den jurisdiktion där denna tredje part har sin verksamhet eller sina anläggningar. När du lämnar vår butiks webbplats eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller applikation, omfattas du inte längre av denna Integritetspolicy eller Användarvillkor för vår webbplats.

ÅLDERSGRÄNS

När du använder denna webbplats bekräftar du att du är myndig i det land eller den stat där du bor eller att du är myndig i det land eller den stat du bor och har gett ditt samtycke till att dina minderåriga barn använder denna webbplats.

ÄNDRINGAR AV DESSA ANVÄNDARVILLKOR

Vindö Biodlingsutrustning AB förbehåller oss rätten att ändra dessa Användarvillkor när som helst, så var vänlig och kontrollera dem regelbundet.

Förändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på webbplatsen.

Om Vindö Biodlingsutrustning AB gör väsentliga ändringar i den här policyn kommer vi att meddela dig här att policyn har uppdaterats, så att du vet vilken information som samlas in, hur den används.