Om oss

Vindö Biodlingsutrustning AB (org-nr: 559348-7720) drivs av Elin Winther och Kristian Larsen och grundades vintern 2021. Vi säljer biredskap via nätet eller direktförsäljning på vårt lager. Vi har ett stortutbud av bikupor i storlek lågnormal, HLS samt 1/1 Langstroth på lager. Vi har också annat smått och gott som behövs till den dagliga biodlingen. Bidräkter, rökpustar, kupknivar och material för drottningodling är bara ett axplock av det vi erbjuder. Biredskap så som honungsslunga, vaxpress och ångvaxsmältare tar vi hem när du behöver det. Vi har samarbete med flera av Sveriges och Europas största biredskapsåterförsäljare. Söker du biredskap som vi inte har i vår webshop, då är det bara att höra av dig till oss. Vi hjälper gladeligen till med att ta hem varor som inte ingår i vårt ordinarie sortiment.

Vårt mål är att underlätta vardagen för dig som biodlare. Söker du biredskap i Stockholm med omnejd är det enkelt att ta dig till vårt lager. Bor du längre bort eller mot förmodan inte har möjlighet att ta dig till hit går det alltid bra att få varorna skickade till dig. Vi skickar med PostNord eller DHL.

Under bisäsongen kommer vi ha öppet varje onsdagkväll och en lördag varje månad. Dock är det oftast möjligt för oss att öppna lagret under andra tider. Hör av dig till oss för att bestämma en tid som passar dig.